>

## UPDATED HARGA TERKINI - 24/11/2014 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

Pilih HandPhone Pilihan Anda

Custom Search

Friday, November 26, 2010

PREPAID S.O.X dan U.O.X

Salam Sejahtera untuk Rakan rakan Semua...

Pernah dengar prabayar (prepaid) CELCOM S.O.X atau pun U.O.X ?

Lihat info dibawah nie.. Yang pasti ianya pelan yang TERHEBAT..





Ni sebahagian PEK S.O.X / U.O.X yang belum didaftar lagi ...



Apa lagi CALL 019 3883 320 - PEK NI PERCUMA JER..



Kelebihan2 untuk pelan ni - sms 1/2 sen jer.. call pulak 10 sen - untuk 8 pax sajer ye..
Yang penting tak der TEMPOH KREDIT - sampai umur 25 tahun beb..




Selamat melangkah ke S.O.X. / U.O.X , pelan prabayar terhebat yang pasti menggegarkan dunia anda.

Direka eksklusif untuk anda yang berumur antara 12 hingga 25 tahun, yang dibawakan oleh penyedia perkhidmatan mudah alih No.1 memberikan anda kadar terhebat, bonus terbesar dan banyak kelebihan.

Dengan S.O.X / U.O.X. anda dapat menikmati kadar panggilan yang sama DI MANA JUA, kadar panggilan yang lebih murah kepada keluarga dan rakan-rakan (8pax), undangan PERCUMA ke acara terhebat, bonus istimewa, muat turun yang gempak dan pelbagai keistimewaan hebat yang lain. Ketahuilah lebih lanjut sebab-sebab kenapa anda harus sertai S.O.X / U.O.X

Sertai S.O.X. & U.O.X dan nikmati pelbagai ganjaran hari ini!


Cara untuk menyertai:

  • Prabayar S.O.X. direka untuk anda yang berumur antara 12 hingga 18 tahun.
  • Prabayar U.O.X. pula untuk anda yang berumur antara 19 hingga 25 tahun.
  • Untuk pendaftaran, hanya bawa bersama Kad Pengenalan anda ke mana-mana cawangan Celcom. Ataupun lebih mudah call saya jer di 019 3883 320.
  • Dapatkan pek S.O.X. & U.O.X PERCUMA dengan tambah nilai RM10.
  • Setiap pelanggan hanya boleh mendaftarkan 1 (satu) Pek S.O.X atau U.O.X

Berminat Call sekarang @ 019 3883 320..


CEPAT PILIH NO YG BERKENAN DIHATI,
Siapa cepat di dapat no nie yer..

no list of 013 no
1 0132353077
2 0132599615
3 0132440616
4 0132245179
5 0132441648
6 0132243246
7 0132502430
8 0132056429
9 0132726049
10 0132739049
11 0132724654
12 0132743392
13 0132240262
14 0132501237
15 0132362305
16 0132420972
17 0132448920
18 0132705346
19 0132445079
20 0132447807


Setiap pendaftaran & pengaktifkan PEK S.O.X / U.O.X Dengan Tambah NILAI RM10 , akan mendapatkan PERCUMA KREDIT RM10.00 lagi. Bermakna anda akan mendapat KREDIT SEBANYAK RM20.00

Hanya perlukan salinan ic bagi adik2 yang berumur dari 12 hingga 25 tahun layak untuk daftarkan pelan ini.. Lebih dari 26 tahun PUN BOLEH TAPI Pinjam IC adik lah.. Itu pun kalau adik bagi.. hu hu


Maklumat lebih lanjut - Layari www: xpax.com.my/sox

Wednesday, November 10, 2010

BAIKPULIH HANDPHONE

Salam Sejahtera..

Handphone ROSAK?
Warranty pulak dah habis tempoh!
Nak hantar kedai, takut kena charge melambung!

Jangan susah hati...kami menyediakan perkhidmatan baikpulih handphone pada kadar KAWAN2!
Perkhidmatan yang biasa dibuat;
- LCD pecah
- tiada suara / gambar
- kena virus
- software
- unlock phone
- LCD blank
- microphone problem
- tak boleh charge
- buzzer problem
- track ball BlackBerry
- track pad BlackBerry
- dll

Apa2 hal...boleh call 019-3883 320 utk dapatkan anggaran kos baikpulih.

Tapi opps....kalau handphone masuk air...kalau nasib baik, boleh diselamatkan. Kalau tak...pilih aje lah kat blog ni..harga KAWAN2 jugak... ;-)



Sebahagian LCD yang telah ditukar - harga kawan2 jer..


Nokia 6030 - Mic Rosak dan Housing problem (SEBELUM)


Nokia 6030 - Mic Rosak dan Housing problem (SELEPAS)
p/s: gambar tak sharp/clear nie

Friday, November 5, 2010

PROMOSI AIDILADHA SEHINGGA HUJUNG TAHUN

Salam Sejahtera buat rakan rakan semua..

Percuma SIM Pack Celcom Blue ( prepaid ) untuk para pembeli telefon sekiranya anda membeli dengan kami..

Apa kelebihan nyer... tunggu...

Lihat di bawah nie..

Nikmati kadar GEMPAKGILACUN dengan celcom blue agar anda sentiasa boleh berhubung dengan teman dan keluarga! Buatlah panggilan atau SMS sepuas-puasnya dengan kadar terendah ke SEMUA rangkaian! Malah, terdapat kadar LUARBIASA ISTIMEWA ke Teman 20! Masih tak percaya? Lihatlah sendiri kelebihannya:

Jangan tak percaya! Anda boleh memiliki bukan 10 atau 11, tapi 20 nombor dalam rangkaian Celcom dan talian tetap TM yang kerap anda hubungi untuk kadar terhebat berikut:





Kini anda boleh memanjangkan tempoh sah kredit anda sehingga 2 tahun dengan kadar minima.
Cuma bayar RM50 untuk tempoh sah 2 tahun atau RM30 untuk tempoh sah 1 tahun.

Untuk permintaan:
Tempoh Kredit 1 tahun:
Taip EXP1 dan hantar ke 28882




Tempoh Kredit 2 tahun:
Taip EXP2 dan hantar ke 28882




Anda hanya perlu menambah nilai minimum sebanyak RM30 (terkumpul) dalam 6 bulan pertama pendaftaran untuk mengelakkan gangguan perkhidmatan.

Tempoh sah 1 atau 2 tahun akan tamat tempohnya sekiranya anda:
Gagal untuk menambah nilai minimum sebanyak RM30 (terkumpul) di dalam tempoh 6 bulan
pertama pendaftaran
Gagal untuk memperbaharui tempoh sah 1 atau 2 tahun apabila hari tempoh sah sudah berakhir

Dail 119# untuk mendapatkan ciri-ciri hebat di atas dan muat turun eksklusif!








Jom Ber - Link Exchange..