>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Saturday, February 26, 2011

Pen Pintar Membaca - MyIMAN - TERBARU DiPasaran

Flayers Pen MyIMAN


As-Salammualaikum W.B.T untuk anda yang dihormati..

Pen Pintar Membaca? Apa dia tu..
Ni bentuk Pen MyIman.

Produk TERBARU dari MyIman Technologi (M) S/B , pengeluar handPhone MyIman D818 yang banyak kami jual terdahulu ( lihat list pembeli kami disebelah kanan - terima kasih buat rakan2 yang membeli yer.. nak ORDER Call lah 019 3883 320 )

Package Dalam Kotak.

Pen MyIMAN adalah satu inovasi alat bantu belajar terkini yang boleh membaca buku buku dan Al-Quran dengan sebutan dan intonasi yang betul.

Pakej Asas Pen Pintar Membaca MyIMAN mengandungi 12 buah buku asas mempelajari Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris , Bahasa Arab, Bahasa Cina, Doa Doa harian dan AL-Quran.

Buku buku yang terdapat dalam Pakej ini adalah :
1. Pintar Membaca - Buku 1 sehingga buku 4
2. Read with Me - Phonic Approach - 1 & 2.
3. Read with Me - The 45 Key Words - 1 & 2.
4. Read with Me - Sounds of the Alphabet.
5. Asas Bahasa Arab
6. Daily Doa - Basic Islamic Doa, Pillars of Islam, Pillars of Iman.

Sangat sangat sesuai untuk kanak kanak dari 2 tahun hingga ke orang orang dewasa.. kerana ianya mengeluarkan SEBUTAN dan INTONASI yang jelas lagi terang.. Nak tau beli satu hadiahkan kat ANAK TERSAYANG , pasti ANAK anda gembira dan seronok untuk mendengarkannya.

Terlupa plak nak bagitahu cara2 pengunaannya..
Seperti gambar di flayers Hanya suakan / point kan Pen MyIman ni di buku yang disertakan contohnya Buku Daily Doa - Sebutan Doa akan kedengaran dari pen MyIMAN ni.. senang jer

Harga Buat masa ni masih lagi RM300 - Harga PROMOSI.. Produk ni baru sangat di pasaran. Tapi sambutannya sangat mengalakkan.. Nak BELI CALL 019 3883 320..


Flayers Pen MyIMAN
Harga RM300 - Harga Promosi
019 3883 320

Tuesday, February 22, 2011

USB MODEM - E173 by HUAWEI


RM180.00
Original by Huawei
Waranty 12 mths.




USB MODEM - OPEN LOCK ( Celcom, Maxis, Digi, Umobile)

Huawei 3G Wireless Modem - Huawei E173

Specifications

- Huawei 3G Wireless Modem - Huawei E173;
- HSDPA/UMTS (2100MHz/1900Mhz/850Mhz);
- 7.2Mbps HSDPA services;
- TF Card.

HSDPA/UMTS (2100MHz/1900Mhz/850Mhz)
GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900MHz)
Support 7.2Mbps HSDPA services

Micro SD Card Slot
Support SMS services
Support data statistics
Receive diversity (2100MHz)
Plug & Play
Support Windows 2000, Windows XP, Windows Vista,7and Mac Operating Systems

Open LOCK untuk semua Operator ( CELCOM,MAXIS,DIGI,UMOBILE) .. sangat sesuai untuk prepaid BROADBAND Celcom... Nak beli call no ni yer 019 3883 320. sms pun boleh..

Sunday, February 13, 2011

PROMOSI SEMPENA MAULIDUR RASUL 1432


Promosi HandPHONE AL Quran MyIMAN D818



Flyers MyIMAN D818

MyIMAN D818
Putih.
RM390 - Harga Biasa
RM360 - PROMOSI



MyIMAN D818
Hitam
RM390 - Harga Biasa
RM360 - PROMOSI


Sempena dengan kedatangan MAULIDUR RASUL pada 12 Rabiulawwal 1432.
Kami membuat promosi HandPHONE Al-QURAN MyIMAN D818, dari harga jualan biasa RM390 ke harga PROMOSI RM360 sahaja. Promosi ini hanya sampai pada hujung bulan Febuary 2011. Cepat dapatkannya.. Pada 1 March 2011 kami jual dengan harga biasa RM390..yer.

Cepat Hubungi Kami 019 3883 320 - masa adalah terhad.


'Create

Wednesday, February 9, 2011

HandPHONE MURAH DI SINI tak semurah mana?...

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pengasih lagi Maha Penyanyang.

As- Salamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera untuk rakan rakan yg sudi melawat blog ni..

HandPHONE MURAH DI SINI tak semurah mana?...

FEEDBACK dari rakan2 yang jujur - Terima Kasih kami ucapkan, kalau tak ada feedback dari anda, rasanya blog ni tak de pengunjung lah.. he he.

Kami akui ada sebahagian handPHONE yang kami jual harganya lebih mahal dari yang diluar dan ada sebahagian lagi yang lebih murah. Ini kerana harga tersebut kami dapat dari pengedar2 handPHONE yang menyediakanyer. Tak boleh nak tolong lah.. Lain lah kalau kami yang membuat handPHONE : )

Kami meletakkan harga yang mana patutlah.. Niaga kalau tak nak UNTUNG lebih baik makan Gaji semula.. Buat pengetahuan rakan2 semua sebelum ni saya telah berkhidmat lebih kurang 15 tahun di bahagian Telekomunikasi dari Juruteknik Pencawang hinggalah....

Senarai harga yang kami buat ini boleh dibuat rujukan untuk rakan2 semua sekiranya ingin membeli handPHONE yang berkenan dihati kat luar sana.. bersepah kedai handPHONE pilih jer kedai yang memberikan perkhidmatan yang baik. Yang penting AFTER SALE kena jaga..

Tapi pastikan kalau harga yang ditawarkan kepada anda terlalu MURAH.. Nasihat kami adalah berhati hati lah.. jangan terkena yang REFURBISH / RECON..

Untuk pengetahuan rakan2 semua terdapat 3 macam jenis handphone yang dijual dipasaran ni..
( atau lebih lagi... ) Ni setakat yang saya tahulah...

Pertama.
HandPHONE ORIGINAL dari pengedar SAH yang telah dilantik oleh pengeluar.
Contoh - Zitron untuk NOKIA, Midland untuk S.Ericsson.. dsbnya..
Harga handphone pulak Mahallah...Waranty biasanya 1 tahun dan sebarang kerosakkan kita boleh hantar kepada NOKIA service centre yang telah dilantik.
Kiranya tak perlu risau sekiranya terjadi sebarang kerosakkan kat handPHONE tu..
Tapi hangin juga lah.. beli mahal2 problem pulak.

Kedua.
HandPHONE AP Set. Keadaan HandPHONE, Software, Package yang ditawarkan adalah sama dengan yang Original. Contoh dari pembekal seperti COMSAT, NEFION dan banyak lagi.
Waranty ( jaminan ) kerosakan biasanya 1 tahun juga yang beza adalah tempat untuk dihantar handPHONE tu sekiranya mengalami kerosakan.. Kena hantar kepada pembekal yang supply handPHONE ni, itu sekiranya dalam masa jaminan 1 tahun. Kalau lebih dari tu kena hantar kat kedai2 yang membuat baikpulih handPHONE.

Kami ada juga buat repair ni tapi tak lah sepakar yang di Service Centre - Caj pun tak lah semahal kat sana - call no ni 019 3883 320 - yang mana boleh buat kami buatlah..


Ketiga - REFURBISH / RECON - Harga jauh lebih Murah.
Keadaan handPHONE ni cantik macam ORI / AP.. Tapi kat dalam tu LITAR atau CIRCUIT BOARD yang lama.. Hanya tukar housing jer.. tu yang nampak Cantik macam baru..
Sebenarnya ada cara untuk cek phone tu.. untuk cek BLACKBERRY phone samaada baru atau recon.. klik ni

Lain lain model akan kami upload kemudian... nantikan bersama yer.

Waranty biasanya tak lama, paling lama 3 bulan tapi bergantung kepada penjuallah..
Biasanya handPHONE ni diimport dari luar negara dan bawak masuk kat Malaysia.. Sendiri mau ingat lah dari mana.. he he.


Untuk pengetahuan rakan2 semua -

HANDPHONE MURAH DI SINI hanya menjual handphone yang ORIGINAL dan AP set sahaja.. Yang REFURBISH / RECON kami tidak menjualnya.. Harap Maklum.

Nak BELI HANDPHONE - DIAL 019 3883 320..




HANDPHONE YANG MURAH..
ORI set yer..

CSL - i100
RM88.00
019 3883 320


MOTOROLA WX160 RM95.00
019 3883 320



SAMSUNG E1080
RM97.00
019 3883 320

Jom Ber - Link Exchange..