>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Monday, June 20, 2011

LCD HandPHONE anda rosak?...

Salam Sejaherta buat rakan rakan semua....

Kali ni kami nak perkenalkan perkhidmatan yang kami buat selain menjual handphone Nokia, S.E, Blackberry, Iphone dan bermacam2 jenama dan model.

Updated - 15 FEB 2013
Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.
Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.
Admin - HandPHONE Murah

Sebahagian LCD yang rosak dan pecah..

Updated - 15 FEB 2013
Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.
Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.
Admin - HandPHONE Murah



Baikpulih atau repair handPHONE juga adalah KEPAKARAN kami.Terutama sekali kalau LCD phone rakan2 pecah atau rosak, kami sedia membaikpulihnyer..

Kami berada di Ampang, jadi bagi rakan rakan yang berada di kawasan yang sewaktu dengannya boleh lah hubungi kami di 019 3883 320 .

Perkhidmatan ambil dan hantar yer.. Tapi adalah Extra Kos.. duit minyak cikit..

Selain baikpulih LCD, kerosakan yang lain2 pun kami buat seperti tak boleh on, tiada suara, speaker rosak dan sebagainya..

Kos baikpulih / repair bergantung kepada kesukaran untuk dibaikpulih dan juga spare part yang rosak. Kami akan buat sebutharga dahulu sebelum kami repair yer.. kalau rakan2 dah confirm baru kami repair handphone tersebut..


FYI... Tak semua kerosakkan dapat dibaikpulih yer.. seperti jika handPHONE ter rendam didalam air biasanya 50 : 50 samaada boleh buat atau tak..
Jika board rosak pun tak boleh nak buat yer..


Kalau part yang rosak tiada spare part pun tak bole nak buat lah..

Jika spare part yang perlu diganti terlampau mahal.. Nasihat kami tak perlu lah buat, beli jer handPHONE yang baru.. Kat sini banyak pilihan, pilih jer yang berkenan ... :)

Jadi kalau nak repair handPHONE yang rosak silalah hubungi kami di 019 3883 320..



 ## UPDATE TERBARU - 25/11/2012##

Maaf kami tidak lagi dapat menyediakan perkhidmatan baikpulih spt tukar LCD dan sebagainya.
Disebabkan tiada barangan sparepart ( sukar untuk mendapatkan ). Maaf sekali lagi buat rakan2 semua.
Hanya menjual handPHONE baru sahaja.
Terima Kasih..
019 3883 320

Updated - 15 FEB 2013
Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.
Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.
Admin - HandPHONE Murah

Saturday, June 18, 2011

Android 2.2 Tablet PC 7 “inch

Android 2.2 Tablet PC 7 “inch
PROMO RM370 - from 22/06/2011 - 21/07/2011
019 3883 320




Version Android 2.2


Part & Port - Android




Android 2.2 Tablet PC 7 “inch New VM8650 800 MHZ Flash Player


CPU ARM11 -VIA8650 600Mhz+DSP 300Mhz (Total: 900Mhz)
RAM 256MB
Built-in storage 2GB
LCD Display 7 inch resistive touch screen, Resolution: 800 x 480 pixels
Internet Solution Support WIFI 802.11 b/g
Lan Ethernet 10/100M

Operating System Android 2.2 (Not upgrade version, can support FLASH).
Support Language Chinese, English, German, Japanese, Spanish, Greek, Italian, Dutch, Arabic, Czech, Danish, French, Hebrew, Portuguese, Russian, etc
Battery 2400 mAh li Polymer Battery
Battery time 2 hours(Wifi on) 4 hours(Wifi off)
Color Silver back and black front

Power Input: 110V-240V, Output: 9V DC, 2A
3G Accept Huawei modem:MAXIS,DIGI,CELCOM (E220/E230/E169G/E160X/E1750)
Media Player AVI,WMV,ASF,MPE2,MPEG4,H264,3GP,MP3,WAV,
WMA,RMVB.(720P)

Warranty: 6 months
Battery 1 month

Package Includes:
• 1 x tablet PC
• 1 x power adapter.
• 1 x External RJ45/USB port
• 1 x stylus
• 1 x manual.

Harga

RM399 - PROMO RM370 from 22/06/2011 - 21/07/2011..(w/o keyboard)
RM450 (with keyboard)

Nak Beli Call no ni -- 019 3883 320
Penghantaran Ke pejabat Anda - pusat bandar K.L dan kawasan2 yang sewaktu dengannya..
Tempat lain POS by COURIER SERVICE.
Android Murah2 untuk anda..

Monday, June 6, 2011

IPHONE 4..

IPHONE 4 by Apple..


Iphone 4
Open Sim
Original SET.

16G
RM1920 - Black


Call 019 3883 320




Nak beli Iphone 4 yang canggih nie call jer 019 3883 320 - penghantaran ke pejabat anda. Pusat bandar KL dan kwasasan yang sewaktu dengannyer jer.. tempat2 lain by courier services..

Harga bergantung dari semasa kesemasa jadi harga ni tak fix boleh jadi murah lagi atau mahal lagi bergantung dari pembekal yang yg membekalnyer.

Harga semasa @ 03/06/2011..

16G
RM1920


Nak beli Iphone 4 ni - call / sms 019 3883 320.

Ni serba sedikit specifications Iphone 4..


General
2G Network
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Announced
2010, June
Status
Available. Released 2010, June
Size
Dimensions
115.2 x 58.6 x 9.3 mm
Weight
137 g
Display
Type
LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen, 16M colors
Size
640 x 960 pixels, 3.5 inches

- Scratch-resistant oleophobic surface
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Three-axis gyro sensor
- Proximity sensor for auto turn-off
Sound
Alert types
Vibration, MP3 ringtones
Loudspeaker
Yes
3.5mm jack
Memory
Phonebook
Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records
100 received, dialed and missed calls
Internal
16/32 GB storage, 512 MB RAM
Card slot
No
Data
GPRS
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE
Class 10, 236.8 kbps
3G
HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLAN
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
Bluetooth
Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port
No
USB
Yes, v2.0
Camera
Primary
5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, check quality
Features
Touch focus, geo-tagging
Video
Yes, 720p@30fps, LED video light, geo-tagging, check quality
Secondary
Yes, videocalling over Wi-Fi only
Features
OS
iOS 4
CPU
1 GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX535GPU, Apple A4 chipset
Messaging
SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email
Browser
HTML (Safari)
Radio
No
Games
Downloadable, incl. motion-based
Colors
Black, White
GPS
Yes, with A-GPS support
Java
No

- MicroSIM card support only
- Scratch-resistant glass back panel
- Active noise cancellation with dedicated mic
- Digital compass
- Google Maps
- Audio/video player and editor
- Voice command/dial
- TV-out

Untuk lebih info2 berkenaan Iphone 4 -- klik disini..



Iphone 4 terbaru by Apple.. Nak beli handphone murah rajin rajin lah masuk blog nie..
Nokia, Sony Ericsson, HTC, Samsung, LG, Huawei, Motorola, CSL, Blackberry, Ipad,dan sebagainya...

Call no ni 019 3883 320 - untuk membelinyer..

Jom Ber - Link Exchange..