>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Saturday, October 29, 2011

PHONE BUDGET - Basic Phone..

Phone Budget yang Murah..


NOKIA - 1280
RM95
019 3883 320
Lebih info - klik disini


NOKIA - 1616
RM100
019 3883 320
Lebik info - klik disini


NOKIA - 1800
RM105
019 3883 320
Untuk lebih info - klik disini

SAMSUNG - E1080
RM90.00
019 3883 320
more info for the basic Samsung E1080 - klik


SAMSUNG - E1107
RM105
019 3883 320
more info just klik here


Serba sedikit basic handPHONE yang murah. Sesuai untuk anak2 , kalau hilang pun tak pening kepala - bole beli lagi..
Nak beli SMS - 019 3883 320 . Nak cari phone yang mahal pun SMS/CALL - 019 3883 320.
Nak lihat senarai list harga handPHONE terbaru klik di page kat atas atau kat sebelah kanan ni- hanya klik jenama yang berkenan.. tengok2 lah..
NOKIA, BLACKBERRY, IPHONE, HTC, LG, ACCER, SAMSUNG, S.E dan sebagainya ada disini..

Nak war -war kan juga kalau nak register Pelan2 CELCOM seperti CE50,CE250, Broadband D98.. Call lah no ni 019 3883 320 - Kami adalah Dealer CELCOM yang SAH..

Nak jadi AGENT KAMI pun - call no ni 019 3883 320..
Diperlukan AGENT FULL / PARTTIME - CELCOM..

Tuesday, October 18, 2011

Battery S.E

Battery S.E - TRULY ORIGINAL

Battery S.E - BST- 33

Salam Sejahtera untuk rakan rakan semua..
Terima Kasih kerana melawat blog kami nie yer.. Kali ni handPhone murah nak sembang pulak berkenaan battery handPhone..
Pastinye rakan rakan semua pening kepala untuk membeli battery yang baru, selepas battery yg lama dah tak boleh diguna.. Kat luar tu berlambak battery2 yg dijual.. Ada yang mahal ada gak yang murah.

Tapi nak pastikan battery yang dibeli tu benar2 TULEN/ORIGINAL macamana?..Inilah soalan yang biasa kami terima dari pembeli yang budiman.. Jawapan yang kami berikan ialah - Beli terus dari Pengedar SAH lagi diiktraf tak pening kepala.

Sebenarnya kami pun ada menjual battery2 tu.. Tapi kami tanya semula pada pembeli yang budiman - Nak yang MACAM MANA?
ORI - Pastinya Mahal lah - beli kat Pengedar SAH yg diIKTRAF.
KingMax - Yang ni kami syorkan coz ada waranty
3 mths Waranty - yang nie kira OK - Boleh
Local - tak advice, tapi masih bole digunakan..

Yang ni list battery S.E yang kami dapat dari pembekal tak termasuk yang local - kami tak advice tapi kalau nak kami jual jugak bergantung pada permintaan.

S.E Batteries ORI Kingmax 6 Mths
Wrty 3
mths
For Models
BST-33 95 70
Naite,Aino,Satio,W705,W302,W205,C901,
W395,T700,
W595,C903,




C702,G900,K530,K800,K810,K630




W890,W960
EP-500

70 U5/U8/X8
BST-36

60 K330,K320,T250,T280,Z558,Z310,Z550,K510,K310
BST-37 185
60 K630,K660,W350,Z520,W810,W550,K750,
K618,K610
BST-38 185 70 60 X10mini pro,S312,W995,C510,C905,C902,T303,R300,
R306,W908,




T650,W580,W760,Z770,Z780,K850,K770,S500
BST-39 185
60 W380,Z555,W908,W910i
BST-40 185

P1
BST-41 220 70 70 X1,X2,X10
BST-43

60 U100/Yari/J10/J20/J108
BA750 160
70 XPERIA ARC
BA700

70 Neo

Kalau nak beli call lah no nie - 019 3883 320 , Kami akan poskan ke alamat Anda..
Battery, Handphone, Charger, Iphone, Blackberry, HTC, SAMSUNG, Nokia, LG..

Monday, October 10, 2011

SAMSUNG GALAXY TAB - GT-PT1010

GALAXY TAB - GT-PT1010




Galaxy Tab - GT-PT1010
RM1140
Call @ 019 3883 320


Untuk melihat lebih info berkenaan GT-PT1010 - klik di sini


Serba sedikit spect Galaxy Tab P1010

Display Type
- TFT capacitive touchscreen, 16M colors

Display Size
- 600 x 1024 pixels, 7.0 inches (~170 ppi pixel density)
- Gorilla Glass display
- TouchWiz UI
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- Three-axis gyro sensor
- Touch-sensitive controls
- Proximity sensor for auto turn-off

Features
OS - Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3
CPU - 1GHz Cortex A8 CPU, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset
Messaging - Email, Push Mail, IM, RSS
Browser - HTML
Radio - No
Games - Yes
Colors - Black and Grey
GPS - No
Java Yes, via Java MIDP emulator
- Social networking integration
- Full HD video playback
- TV-out
- MP4/DivX/WMV/H.264/H.263 player
- MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player
- Organizer
- Image/video editor
- Thinkfree Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- Google Search, Maps, Gmail,
- YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration
- Readers/Media/Music Hub
- Adobe Flash 10.1 support
- Predictive text input (Swype)

Untuk membelinya atau nak ORDER Galaxy Tab PT1010 ni hanya call / SMS ke 019 3883 320. Kami akan hantar ke pejabat Anda atau akan pos menggunakan courier services. Kami juga akan menghantar track id courier service kepada anda. Anda boleh cek dimana barangan yg dihantar. Hanya 1 hari berkerja sahaja barangan akan sampai ke alamat yang diberikan..(untuk bandar2 utama shja, luar bandar akan mengambil 3 hari berkerja).. Klik disini untuk lihat contah track id.

Terdapat pelbagai lagi handPHONE pilihan anda disini..Blackberry, Iphone, HTC, Samsung, LG, Accer, Nokia, S.E,Motorola dan sebagainya.

Senarai harga handphone Terbaru disini
Belian secara ONLINE
Penghantaran ke SELURUH Malaysia.

Nak beli call no ni - 019 3883 320

List harga handphone di Malaysia, Nokia , Blackberry, Iphone, Samsung, HTC, ACER, LG, S.E, Huawei..

Jom Ber - Link Exchange..