>

## UPDATED HARGA TERKINI - 09/12/2014 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

Pilih HandPhone Pilihan Anda

Custom Search

Monday, June 20, 2011

LCD HandPHONE anda rosak?...

Salam Sejaherta buat rakan rakan semua....

Kali ni kami nak perkenalkan perkhidmatan yang kami buat selain menjual handphone Nokia, S.E, Blackberry, Iphone dan bermacam2 jenama dan model.

Updated - 15 FEB 2013
Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.
Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.
Admin - HandPHONE Murah

Sebahagian LCD yang rosak dan pecah..

Updated - 15 FEB 2013
Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.
Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.
Admin - HandPHONE Murah

Baikpulih atau repair handPHONE juga adalah KEPAKARAN kami.Terutama sekali kalau LCD phone rakan2 pecah atau rosak, kami sedia membaikpulihnyer..

Kami berada di Ampang, jadi bagi rakan rakan yang berada di kawasan yang sewaktu dengannya boleh lah hubungi kami di 019 3883 320 .

Perkhidmatan ambil dan hantar yer.. Tapi adalah Extra Kos.. duit minyak cikit..

Selain baikpulih LCD, kerosakan yang lain2 pun kami buat seperti tak boleh on, tiada suara, speaker rosak dan sebagainya..

Kos baikpulih / repair bergantung kepada kesukaran untuk dibaikpulih dan juga spare part yang rosak. Kami akan buat sebutharga dahulu sebelum kami repair yer.. kalau rakan2 dah confirm baru kami repair handphone tersebut..


FYI... Tak semua kerosakkan dapat dibaikpulih yer.. seperti jika handPHONE ter rendam didalam air biasanya 50 : 50 samaada boleh buat atau tak..
Jika board rosak pun tak boleh nak buat yer..


Kalau part yang rosak tiada spare part pun tak bole nak buat lah..

Jika spare part yang perlu diganti terlampau mahal.. Nasihat kami tak perlu lah buat, beli jer handPHONE yang baru.. Kat sini banyak pilihan, pilih jer yang berkenan ... :)

Jadi kalau nak repair handPHONE yang rosak silalah hubungi kami di 019 3883 320..

 ## UPDATE TERBARU - 25/11/2012##

Maaf kami tidak lagi dapat menyediakan perkhidmatan baikpulih spt tukar LCD dan sebagainya.
Disebabkan tiada barangan sparepart ( sukar untuk mendapatkan ). Maaf sekali lagi buat rakan2 semua.
Hanya menjual handPHONE baru sahaja.
Terima Kasih..
019 3883 320

Updated - 15 FEB 2013
Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.
Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.
Admin - HandPHONE Murah

24 comments:

  1. bro, klau nk upah pasang jer bleh? upah tukar lcd samsung corby pro. ampang area mana bro

    ReplyDelete
  2. salam.

    tukar lcd untuk iphone 2g bape kena?

    ReplyDelete
  3. sy study kat kota bharu...kalau skrin hp samsung S2 pecah sbb jatuh tp sikit jela...cume kesan nye die punye skrin jd gelap..xnmpak pape...brape kos baiki...pastu mcmane...bleh tlg emailkn kat arecik_89@hotmail.com...terima kasih...

    ReplyDelete
  4. sy stdy kat srwk..kalo screen hp samsung Y gelap..x nmpk pape scra tba2..brpa kos baiki...?tlg emel kat miss_lv69@yahoo.com..tq :)

    ReplyDelete
  5. Salam,berapa kos tukar lcd screen csl spice mi300 dan upah pasang lcd.bagitahu sya di talian 0109419528

    ReplyDelete
  6. salam..kalo screen hp blackberry bold 3 screen bergaris2 da xnampak ape2 da..brape ek?tlg emaik kat boutiquedaifa@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam...berapa kos untuk tukar lcd screen nokia n8...tolong email dkt: aniezlover96@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Bro... aku ade supply kasut adidas, nike, sebago, murah2. Terbaik... sesape nak call aku , ijai 0133544707.

    ReplyDelete
  9. salam bro...kalu baiki tel bb 9780 yg dh masuk air brp...tel mcm dh x btol...ap2 hal msj kt no 0173214069 atau emel kt naimzulkifri@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam..repair screen pecah model htc brapa ye..screen retak je tp wallpaper msih ok n jelas..email kt mieza_scorpio@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. tuko lcd samsung s2 berapa kos? email price quotation please..
    quanhara@gmail.com

    ReplyDelete
  13. salam, bpe cost nak tuka lcd screen csl mi300?

    ReplyDelete
  14. salam, bpe cost nk tuka lcd screen csl mi300? reply di hazim_adeq@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Nak repair skrin galaxy note bape?bole bg quoatation x? Hp terjatuh n skrin calar..tp mcm dalam jer...email me at fnslink@gmail.com

    ReplyDelete
  16. nak repair screen galaxy ace berapa bayarannya ? screen crack tapi masih boleh touch...email di syeera96@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Salam bro.
    Ada tak stok LCD BB Bold 2 002/111.
    Kalau ada mohon di email harga dan detail kepada saya.
    Terima kasih.

    xamorphousx@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Slm,bp anggaran nk tuka lcd xperia mini st15.pecah sbb jatuh trhempas n xleh nmpk lgsg,skrin dlm yg pecah

    theaxim@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Salam... Akak nak tukar skin n9 pecah la.... Berapa inggit yer? Nnt email akak mariani.mhussin@yahoo.com. Akak duk keramat aje ni

    ReplyDelete
  20. Updated - 15 FEB 2013

    Maaf kami tak lagi membuat service TUKAR LCD dan Repair HandPHONE.

    Maaf sekali lagi - Hanya JUAL HANDPHONE SECARA ONLINE sahaja.

    Admin - HandPHONE Murah

    ReplyDelete
  21. salam , iphone saye jatoh , dan takbole nak onn . kalau repair kat awak , bape agaknye kene , sebb swaye tanye kedai-2 lain , semue kene 400

    ReplyDelete
  22. Hi bro...nak tanya nih ada tak chasis row untuk Xperia ion atau Xperia ion yg dah rosak tapi body part masih elok..kalau ada email kat aku irwansahmin86@gmail.com

    ReplyDelete
  23. motorola razr suprizingly cost about MYR 600 to repair LCD screen.

    ReplyDelete
  24. salam, nak tanya ..
    apa punca main board crash...
    kalau nak baiki berapa kos???
    saya punya handphone blackberry 9790

    ReplyDelete

Jom Ber - Link Exchange..