>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Tuesday, March 15, 2016

Mengapa ONEXOX?


Mengapa saya perkenalkan ONEXOX?
Sebab ONEXOX berjaya  menyelesaikan masalah pengguna telco prepaid/postpaid dengan SUPER PENJIMATAN yang NYATA. Ini adalah FAKTA mengapa saya  mengajak rakan2 semua bertukar ke ONEXOX.
1. Dalam 10 panggilan kita, boleh jadi ada 3 voicemail. Kadar voicemail telco lain, ada yg kadar cas satu minit walaupun tak bercakap langsung, tetapi Onexox hanya 5 SEN! - 0.05 SEN.

2. Banyak panggilan kita buat adalah pendek durasi masa nya, walaupun cakap pendek je tapi kita dikenakan cas seperti kita cakap 1minit. Guna ONEXOX, kita cakap bawah 10 saat kesemua rangkaian hanya 5 SEN! Kita buat panggilan ke rangkaian lain bawah 30 saat hanya 9 SEN!!

3. Dalam hidup kita, mesti kita ada org yang kerap kita call, tapi kita tak dapat rate yg murah untuk org2,yg kerap kita call. Tapi guna ONEXOX, kita boleh dpt call pada kadar rendah iaitu 6 SEN/30 saat ke 10 nombor!! dan 10 nombor ni semua rangkaian (celcom,maxis,digi,tone talk,umobile..semua rangkaian boleh masuk dalam 10 nombor ni)


4. OneXOX menawarkan intenet murah untuk sebulan :  500MB @RM18, 1.5GB@RM28, 3GB@RM48 & 4GB@RM58

5. Siapa ada pengalaman kena tolak kredit tiba2 bila dpt SMS entah dr mana? Mesti ramai ada pengalaman tu.. guna ONEXOX, kita xdpt semua SMS mengarut tu, so tak adalah masalah kredit kena tolak tiba2!

6. Siapa ada pengalaman kena tolak kredit bila terlebih guna data? Itu namanya 'Pay Per Use' maksudnya kredit anda akan ditolak bila anda terguna data internet.Guna ONEXOX, TIADA 'PAY OER USE'! maksudnya, bila kita terlebih guna data, kredit tak ditolak dan jika ter'ON' data.. tanpa subscribe data pun kredit tak ditolak.

7.  Kita selalu kena topup walaupun kredit banyak lagi sebab kredit expired. Guna ONEXOX, kita kekalkan nombor lama, kita diberi 2 tahun 4 bulan kredit expired!! Kredit expired ni akan bertambah mengikut nilai topup kita (RM1:1 Hari). Penamabahan expired ni bermula dari tarikh last sekali.cth: kita dah ada 2 tahun 4 bulan, kita topup rm30, so jumlah expired kredit kita 2 tahun 4 bulan + 30 hari atau 2 tahun 5 bulan. so..akan bertmbah2 kita mati dulu baru topup expired..hehe

8. PROMOSI TERBARU - Hanya Topup rm10.00 dalam masa 24 jam selepas pendaftaran.
KEKAL AKTIF SELAMA 2 TAHUN 4 BULAN = 28 BULAN = 850 HARI

9. Simkad ONEXOX murah je hanya RM10 dalam simkad ada RM5 kredit percuma lagi!!

So sangat berbaloi. Berminat?
Call WhatsAPP atau msg saya @ 019 3883 320.
Info lebih lanjut.. : http://info.onexoxs.com





Sebahagian senarai number OneXox - SIM KAD Hanya RM10.00 jer,  
Bukan RM100. bukan juga RM50 

1.0112 0707 039
2.0112 0707 065
3.0112 0707 055
4.0112 0707 112
5.0112 0707 125
6.0112 0707 127
7.0112 0707 224
8.0112 0707 239
9.0112 0887 881
10.0112 0888 217
11.010 8766 897
12.010 8766 879
13.0112 0984 438

Sementara STOCK Masih Ada.
whatsApp - 019-3883 320
Info lebih lanjut.. : http://info.onexoxs.com








Tuesday, March 8, 2016

LAZADA dari Pengalaman Admin.

Salam Sejahtera Buat rakan rakan semua. LAZADA.. Pernah dengar LAZADA.Pastinya rakan semua biasa dengan Lazada ni.. Lazada telah berjualniaga secara online di Malaysia hampir selama 4 tahun.
Nak tengok barangan yang LAZADA jual dan dengan diskaun sehingga 90% ni.. Klik gambar Birthday Sale ni..

  Lazada 

Malaysia

Banyak juga barangan yang telah Admin beli melalui Lazada ni. Seperti Jam Tangan, Barangan Elektrik,Cermin Mata, Pakaian, Barangan budak2, Kasut Sukan, dan banyak lagi lah..TAK ketinggalan juga Handphone, walaupun Admin jual handphone tapi Admin beli juga di LAZADA ni.. Kenapa yer? sebab ada yang lebih murah lagi.. lebih lebih lagi beli masa ada diskaun dan ditambah lagi diskaun pihak Bank.
Klik kat bawah ni cuba tengok " Mobile Best Sellers "

Lazada 

Malaysia

 Kesemua barangan yang di beli telah selamat di terima dengan jayanya, termasuk barangan dari luar Negara. Cuma barangan dari luar Negara sampai agak lambat sedikit berbanding dengan barangan dari Malaysia. Jika dalam Malaysia order sebelah pagi, paling cepat esok petang dah terima barangan tersebut. Itu yang Admin puashati dengan perkhidmatan penghantaran oleh pihak Lazada.

Yang ni Jam ' branded SALE up to 88%.. cuba tengok kalau ada yang berkenan..

Lazada Malaysia

Ni sebahagian pengalaman Admin semasa berurusan dengan LAZADA. Cuma nasihat Admin bila nak beli tu banyakkan survey lihat harga yang di jual.. Lepas tu pastikan pula bila ada diskaun tambahan dari pihak Bank. sebagai contoh :

Hari Isnin - MASTERCARD.
Hari Selasa - UOB.
Hari Rabu - MAYBANK.
Hari Khamis - RHB.
Hari Jumaat - HSBC.
Hari Sabtu - CIMB.
Hari Ahad -  CIMB.

 Ingat hari ni, jika guna bank Maybank beli pada hari Rabu dapat lagi tambahan Promosi dari Maybank..

TAPI Harus di ingat TIDAK SEMUA BARANGAN yang ada promosi dari bank2 ni yer.
TIDAK SEMUA yer.. TIDAK SEMUA ada promosi. HANYA barangan yang tertentu sahaja.
Nanti jangan salahkan Admin pulak yer. HANYA Barangan tertentu sahaja yang ada promosi..


Lazada Malaysia


Nak beli barangan SUKAN, Klik di bawah ni..

Lazada Malaysia

Tuesday, March 1, 2016

SIM KAD #SUPER JIMAT Jana Pendapatan Pasif


Kos sara hidup semakin tinggi, barang barang semua naik, handphone pun dah naik harga, nak tukar handphone baru pun kena hold dulu.
Kami yang jual handphone Murah pun terpaksa BERHENTI sementara sebab dapat stok dari pembekal pun Mahal,dah Naik HARGA.
Jadi tak boleh lah nak jual dengan harga murah bukan lagi Handphone Murah yer.

Kini kami jual pula produk yang Murah, SUPER JIMAT semua pengguna handphone menggunakannya.Sambil tu boleh jana pendapatan pasif setiap waktu.
Nak jadi Pengguna sahaja boleh, Nak jadi Agent pun boleh. Yang penting kemahuan untuk BERUBAH. Info lengkap klik jer http://info.onexoxs.com/

Call / sms / whatsApp @ 019-3883-320
 




Apa Yang Best SIM KAD SUPERJIMAT ni?..Ni dia serba sedikit info yer. Tapi kalau nak lebih detail sila lah masuk disini - http://info.onexoxs.com/
#SIM Kad berharga cuma RM10 sahaja, ye RM10 sahaja, bukan RM100, bukan RM50.

 #Caj panggilan serendah 5 sen ke semua rangkaian telco
Panggilan pendek tidak sepatutnya di caj seminit. Begitu juga dengan panggilan gagal (voicemail) tidak sepatutnya dicaj penuh seminit. Tetapi dengan ONEXOX, panggilan pendek (bawah 10 saat) atau panggilan gagal hanya di caj 5 sen. Amat jimat.

 #Talian hidup selama 28 bulan walaupun tidak ada kredit
Sesuai bagi mereka yang jarang membuat panggilan keluar. Dengan memenuhi syarat iaitu mengisi kredit RM10 dalam masa 24 jam selepas mendaftar atau RM50 pada bulan pertama simkad di aktifkan. Untuk pendaftaran number baru yer. Tapi sekiranya MNP dari network lain, automatik akan mendapat 28 bulan.

#Nombor dari telco lain, boleh disenaraikan dalam 'Friends & Family'
Sebanyak 10 nombor pilihan boleh disenaraikan dalam "Friends Family" ONEXOX, walaupun nombor pilihan tersebut adalah dari syarikat telco lain atau talian tetap TM. Senarai 10 nombor Friends & Family ini membolehkan anda menikmati kadar yang lebih jimat berbanding caj biasa.

Untuk mereka yang berminat JANA PENDAPATAN SECARA PASIF..
Ni dia, dengan membawa kenalan menggunakan talian ONEXOX
Talian yang baik dan bermanfaat, haruslah di kongsi kepada para kenalan agar mereka juga dapat menikmati manfaat yang sama. Dengan berbuat demikian, ONEXOX akan memberi anda insentif sebanyak 6% setiap kali ke atas top-up yang dibuat oleh kenalan anda. Bayangkan jikalau satu kenalan top-up RM50, maka insentif 6% anda ialah RM3.00. Itu baru seorang kenalan. Cuba bayangkan jikalau ramai lagi kenalan yang top-up.

Berminat ?
Call / SMS / WhatsApp @ 019-3883-320



Friday, February 19, 2016

DAFTAR UNIFI CARA MUDAH..

APA ITU UNIFI? 

UNIFI merupakan perkhidmatan jalur lebar berkelajuan tinggi yang terbaru diperkenalkan di pasaran. Kini, ramai individu, syarikat dan organisasi bukan bermotifkan untung telah beralih ke perkhidmatan jalur lebar UNIFI. Sekiranya anda belum pernah mendengar tentang perkhidmatan Unifi, maka anda patut mengambil tahu tentang kelebihan perkhidmatan ini kerana telah ramai yang menggunakannya dan memberikan respon positif kepada perkhidmatan ini.Promosi UNIFI 2016 TERKINI.






  Servis ini diperkenalkan dengan 2 jenis pakej bagi pengguna individu / rumah dan 2 jenis pakej bagi perniagaan. Kelajuan muat turun yang di tawarkan adalah 30MBPS dan 50MBPS.UNIFI Promosi Terbaru 2016.
Kesemua pakej pakej kediaman yang disediakan dicaj mengikut pakej dan tiada caj berasingan bagi talian tetap. Pakej perkhidmatan jalur lebar digabungkan dengan talian tetap dan menawarkan kadar panggilan terendah mengikut Kadar Rata 10sen/minit ke telefon mudah alih dan talian tetap lain di seluruh Malaysia.
Disamping itu pakej ini juga didatangkan bersama 28 saluran HyppTV Percuma dan banyak lagi saluran berbayar. Ini merupakan satu tawaran yang amat menarik pada harga yang amat munasabah. Wajar dimiliki di setiap rumah.
 Sungguh mudah mendaftar unifi atau streamyx secara online. KAMI AKAN URUSKAN SEGALA GALANYA UNTUK ANDA.
019 3883 320 - call/sms/whatsapp/telegram.
Anda tidak perlu membuang minyak kereta anda pergi ke TMPoint dan beratur menunggu giliran.
-Tiada Kos Tambahan Dan Tiada Deposit-


Promosi Unifi
PERCUMA PEMASANGAN
Tanpa Deposit
Tanpa Yuran Pendaftaran Dan Pengaktifan
PERCUMA PERALATAN



 Pakej UNIFI.
a. UNIFI 30 MBPS – RM179 Sebulan.
b. UNIFI 50 MBPS – RM229 Sebulan.

Nikmati Download Dan Surfing Unlimited!

24 Jam Download Tanpa Henti… Ingat Internet Unifi Adalah Unlimited! No Quota! Pakai Sampai Lebam…
# Term and Condition.


Hubungi kami ;
Call / SMS / WhatsApp / Telegram.

019 3883 320
019 3883 320
019 3883 320

Wednesday, February 17, 2016

JOM DAFTAR STREAMYX CARA MUDAH.




Daftar streamyx cara mudah hanya dengan call / whatsApp ke 019-3883-320.

Ye CALL atau WhatsAPP kami  - 019 -3883-320.
Kami uruskan segalanye Tanpa Perlu Anda bergerak kemana?
Ramai telah menggunakan perkhidmatan kami untuk mendaftar Streamyx / Unifi dengan Kami.
ANDA BILA LAGI?




Kenapa perlu berurusan dengan kami untuk mendaftar Streamyx cara mudah ni?
Hubungi Kami Untuk Tahu jawapan nyer..

019-3883-320

019-3883-320







Jom Ber - Link Exchange..