>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Wednesday, November 10, 2010

BAIKPULIH HANDPHONE

Salam Sejahtera..

Handphone ROSAK?
Warranty pulak dah habis tempoh!
Nak hantar kedai, takut kena charge melambung!

Jangan susah hati...kami menyediakan perkhidmatan baikpulih handphone pada kadar KAWAN2!
Perkhidmatan yang biasa dibuat;
- LCD pecah
- tiada suara / gambar
- kena virus
- software
- unlock phone
- LCD blank
- microphone problem
- tak boleh charge
- buzzer problem
- track ball BlackBerry
- track pad BlackBerry
- dll

Apa2 hal...boleh call 019-3883 320 utk dapatkan anggaran kos baikpulih.

Tapi opps....kalau handphone masuk air...kalau nasib baik, boleh diselamatkan. Kalau tak...pilih aje lah kat blog ni..harga KAWAN2 jugak... ;-)



Sebahagian LCD yang telah ditukar - harga kawan2 jer..


Nokia 6030 - Mic Rosak dan Housing problem (SEBELUM)


Nokia 6030 - Mic Rosak dan Housing problem (SELEPAS)
p/s: gambar tak sharp/clear nie

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..