>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Saturday, February 26, 2011

Pen Pintar Membaca - MyIMAN - TERBARU DiPasaran

Flayers Pen MyIMAN


As-Salammualaikum W.B.T untuk anda yang dihormati..

Pen Pintar Membaca? Apa dia tu..
Ni bentuk Pen MyIman.

Produk TERBARU dari MyIman Technologi (M) S/B , pengeluar handPhone MyIman D818 yang banyak kami jual terdahulu ( lihat list pembeli kami disebelah kanan - terima kasih buat rakan2 yang membeli yer.. nak ORDER Call lah 019 3883 320 )

Package Dalam Kotak.

Pen MyIMAN adalah satu inovasi alat bantu belajar terkini yang boleh membaca buku buku dan Al-Quran dengan sebutan dan intonasi yang betul.

Pakej Asas Pen Pintar Membaca MyIMAN mengandungi 12 buah buku asas mempelajari Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris , Bahasa Arab, Bahasa Cina, Doa Doa harian dan AL-Quran.

Buku buku yang terdapat dalam Pakej ini adalah :
1. Pintar Membaca - Buku 1 sehingga buku 4
2. Read with Me - Phonic Approach - 1 & 2.
3. Read with Me - The 45 Key Words - 1 & 2.
4. Read with Me - Sounds of the Alphabet.
5. Asas Bahasa Arab
6. Daily Doa - Basic Islamic Doa, Pillars of Islam, Pillars of Iman.

Sangat sangat sesuai untuk kanak kanak dari 2 tahun hingga ke orang orang dewasa.. kerana ianya mengeluarkan SEBUTAN dan INTONASI yang jelas lagi terang.. Nak tau beli satu hadiahkan kat ANAK TERSAYANG , pasti ANAK anda gembira dan seronok untuk mendengarkannya.

Terlupa plak nak bagitahu cara2 pengunaannya..
Seperti gambar di flayers Hanya suakan / point kan Pen MyIman ni di buku yang disertakan contohnya Buku Daily Doa - Sebutan Doa akan kedengaran dari pen MyIMAN ni.. senang jer

Harga Buat masa ni masih lagi RM300 - Harga PROMOSI.. Produk ni baru sangat di pasaran. Tapi sambutannya sangat mengalakkan.. Nak BELI CALL 019 3883 320..


Flayers Pen MyIMAN
Harga RM300 - Harga Promosi
019 3883 320

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..