>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Monday, September 5, 2011

SAMSUNG Galaxy S 11 - i9100 - TERBARU..

Samsung Galaxy S 11 - i9100 - Android V2.3 (Gingerbread)

Terbaru - Anroid 2.3 - Gingerbread
Nak Beli call 019 3883 320
SET ORI By SAMSUNG - RM1900 shja

Nak lihat lebih INFO masuk.. kat sini

Lihat gambar lebih banyak masuk kat sini

Berikut serba sedikit info SAMSUNG Galaxy S11 - i9100

Features - OS Android OS, v2.3 (Gingerbread)

CPU - Dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 proccessor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset

Messaging - SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS

Browser - HTML

Radio - Stereo FM radio with RDS

Games - Yes

Colors - Black

GPS - Yes, with A-GPS support


Nak beli jangan lupa call no ni - 019 3883 320
PENGHANTARAN KE Pejabat Anda ( Pusat Bandar K.L)
Lain2 tempat melalui Courier Service.. kami akan msg kan track id untuk rujukan anda.

Android terbaru Gingerbread V.2.3

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..