>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Tuesday, October 18, 2011

Battery S.E

Battery S.E - TRULY ORIGINAL

Battery S.E - BST- 33

Salam Sejahtera untuk rakan rakan semua..
Terima Kasih kerana melawat blog kami nie yer.. Kali ni handPhone murah nak sembang pulak berkenaan battery handPhone..
Pastinye rakan rakan semua pening kepala untuk membeli battery yang baru, selepas battery yg lama dah tak boleh diguna.. Kat luar tu berlambak battery2 yg dijual.. Ada yang mahal ada gak yang murah.

Tapi nak pastikan battery yang dibeli tu benar2 TULEN/ORIGINAL macamana?..Inilah soalan yang biasa kami terima dari pembeli yang budiman.. Jawapan yang kami berikan ialah - Beli terus dari Pengedar SAH lagi diiktraf tak pening kepala.

Sebenarnya kami pun ada menjual battery2 tu.. Tapi kami tanya semula pada pembeli yang budiman - Nak yang MACAM MANA?
ORI - Pastinya Mahal lah - beli kat Pengedar SAH yg diIKTRAF.
KingMax - Yang ni kami syorkan coz ada waranty
3 mths Waranty - yang nie kira OK - Boleh
Local - tak advice, tapi masih bole digunakan..

Yang ni list battery S.E yang kami dapat dari pembekal tak termasuk yang local - kami tak advice tapi kalau nak kami jual jugak bergantung pada permintaan.

S.E Batteries ORI Kingmax 6 Mths
Wrty 3
mths
For Models
BST-33 95 70
Naite,Aino,Satio,W705,W302,W205,C901,
W395,T700,
W595,C903,




C702,G900,K530,K800,K810,K630




W890,W960
EP-500

70 U5/U8/X8
BST-36

60 K330,K320,T250,T280,Z558,Z310,Z550,K510,K310
BST-37 185
60 K630,K660,W350,Z520,W810,W550,K750,
K618,K610
BST-38 185 70 60 X10mini pro,S312,W995,C510,C905,C902,T303,R300,
R306,W908,




T650,W580,W760,Z770,Z780,K850,K770,S500
BST-39 185
60 W380,Z555,W908,W910i
BST-40 185

P1
BST-41 220 70 70 X1,X2,X10
BST-43

60 U100/Yari/J10/J20/J108
BA750 160
70 XPERIA ARC
BA700

70 Neo

Kalau nak beli call lah no nie - 019 3883 320 , Kami akan poskan ke alamat Anda..
Battery, Handphone, Charger, Iphone, Blackberry, HTC, SAMSUNG, Nokia, LG..

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..