>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Monday, January 9, 2012

DAFTAR UNIFI DI SINI.. Mudah..


Dah ada VIP5 atau VIP10??

Salam Sejahtera buat Rakan rakan semua... Terbaru kami menyediakan perkhidmatan pendaftaran Unifi dari TM..


Apa itu Unifi?..

UniFi adalah internet Jalur Lebar Berkelajuan Tinggi keluaran TM (Telekom Malaysia) yang selama ini di panggil TM HSBB (High Speed Broadband). Ia sebuah projek TM atas usaha kerajaan bagi mempertingkatkan keupayaan internet jalur lebar negara, supaya sama taraf dengan negara maju yang lain. Perkhidmatan ini menggunakan penyambungan FTH (fiber to the home) iaitu guna fiber optic dan ia boleh menampung kelajuan sehingga 1GBps.

Menurut Telekom Malaysia, “Uni” membawakan maksud kesatuan atau perpaduan, dan “Fi” adalah singkatan bagi fiber optik. Dan gabungan kedua-duanya membawakan UniFi yang membawakan maksud bersatu bersama fiber optik iaitu ke arah gaya hidup digital, sekaligus menepati slogan mereka itu.


Package yang termurah.. Bulanan RM149.
Nak Daftar 019 3883 320
ZERO Entry - RM0


Yang kat bawah ni VIP10 - Bulanan RM199

Nak mendaftar hubungi kami yer 019 3883 320 - Pemasangan masih lagi PERCUMA. Habis promosi nanti kos pemasangan sebanyak RM200 akan dikenakan.. Tak tau bila lagi habis promosi ni.. jadi cepat2 lah daftar yer..

Package Penuh seperti di bawah...

Hubungi 019 3883 320 - untuk mendaftar Unifi..

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..