>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Tuesday, March 1, 2016

SIM KAD #SUPER JIMAT Jana Pendapatan Pasif


Kos sara hidup semakin tinggi, barang barang semua naik, handphone pun dah naik harga, nak tukar handphone baru pun kena hold dulu.
Kami yang jual handphone Murah pun terpaksa BERHENTI sementara sebab dapat stok dari pembekal pun Mahal,dah Naik HARGA.
Jadi tak boleh lah nak jual dengan harga murah bukan lagi Handphone Murah yer.

Kini kami jual pula produk yang Murah, SUPER JIMAT semua pengguna handphone menggunakannya.Sambil tu boleh jana pendapatan pasif setiap waktu.
Nak jadi Pengguna sahaja boleh, Nak jadi Agent pun boleh. Yang penting kemahuan untuk BERUBAH. Info lengkap klik jer http://info.onexoxs.com/

Call / sms / whatsApp @ 019-3883-320
 




Apa Yang Best SIM KAD SUPERJIMAT ni?..Ni dia serba sedikit info yer. Tapi kalau nak lebih detail sila lah masuk disini - http://info.onexoxs.com/
#SIM Kad berharga cuma RM10 sahaja, ye RM10 sahaja, bukan RM100, bukan RM50.

 #Caj panggilan serendah 5 sen ke semua rangkaian telco
Panggilan pendek tidak sepatutnya di caj seminit. Begitu juga dengan panggilan gagal (voicemail) tidak sepatutnya dicaj penuh seminit. Tetapi dengan ONEXOX, panggilan pendek (bawah 10 saat) atau panggilan gagal hanya di caj 5 sen. Amat jimat.

 #Talian hidup selama 28 bulan walaupun tidak ada kredit
Sesuai bagi mereka yang jarang membuat panggilan keluar. Dengan memenuhi syarat iaitu mengisi kredit RM10 dalam masa 24 jam selepas mendaftar atau RM50 pada bulan pertama simkad di aktifkan. Untuk pendaftaran number baru yer. Tapi sekiranya MNP dari network lain, automatik akan mendapat 28 bulan.

#Nombor dari telco lain, boleh disenaraikan dalam 'Friends & Family'
Sebanyak 10 nombor pilihan boleh disenaraikan dalam "Friends Family" ONEXOX, walaupun nombor pilihan tersebut adalah dari syarikat telco lain atau talian tetap TM. Senarai 10 nombor Friends & Family ini membolehkan anda menikmati kadar yang lebih jimat berbanding caj biasa.

Untuk mereka yang berminat JANA PENDAPATAN SECARA PASIF..
Ni dia, dengan membawa kenalan menggunakan talian ONEXOX
Talian yang baik dan bermanfaat, haruslah di kongsi kepada para kenalan agar mereka juga dapat menikmati manfaat yang sama. Dengan berbuat demikian, ONEXOX akan memberi anda insentif sebanyak 6% setiap kali ke atas top-up yang dibuat oleh kenalan anda. Bayangkan jikalau satu kenalan top-up RM50, maka insentif 6% anda ialah RM3.00. Itu baru seorang kenalan. Cuba bayangkan jikalau ramai lagi kenalan yang top-up.

Berminat ?
Call / SMS / WhatsApp @ 019-3883-320



2 comments:

  1. Mantap kali postingan awak.. :) kebetulan saya juga menulis artikel tentang hp android 4g murah. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. 1

    Mula Segera Hari Ini - Daftar Sekarang - RM90 per email


    Kami Menawarkan Kerja Pengurusan Email
    Berkerja Hanya di Rumah
    Anda Tentukan Sendiri Berapa Bilangan Email
    Klik Di Bawah Untuk Bermula Hari Ini

    -> Bayaran: RM90/sehari
    -> SMS Puan Masnah 0176535639
    -> http://bozzv8.net/go/pengurusemail26422

    ReplyDelete

Jom Ber - Link Exchange..