>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Thursday, December 30, 2010

Pilihan aL-MAN - NOKIA 5130

NOKIA 5130



Harga RM360
BEST PRICE RM325 - Tempoh Terhad


Kenapa kami suka phone ni?...

Harga yang berbaloi, nak kata murah Tak juga, nak kata Mahal pun tak Juga..
Tapi dengan RM325 - dapat microSD 1G - boleh tambah hingga 8-16G, Camera, Music Xpress - youngster mesti suka, radio, earphone , java games , bluetooth dll. nak lebih detail tengok kat bawah ni kalau tak pun rajin2lah Google..

Nak jadikan 2nd phone pun ok.. yang canggih gunalah Blackberry, IPhone, HTC dsbnya.
( nak beli yg HandPHONE yg canggih pun kami ada - call lah : )
...

Kalau nak beli call sajer @ 019 3883 320 - kalau dekat2 K.L boleh lah hantar..
Tapi kalau luar KL kami pos by courier services.

Terima kasih buat pelanggan dari Tawau, K.Perlis, Rompin yang beli dengan kami baru2 ni..

Package All in - Box
- HandPHONE
- Charger
- Battery
- Earphone
- TF 1G
- Manual Book
- Warranty Card - 1 Tahun


- Game Racer -


Specification Phone Ni...
General


2G Network


GSM 850 / 900 / 1800 / 1900




Size
Dimensions 107.5 x 46.7 x 14.8 mm, 65 cc
Weight
88 g

Display
Type 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.0 inches
Sound


Alert types


Vibration, MP3 ringtones
Speakerphone Yes

- 3.5 mm audio jack
- Dedicated music keys
Memory


Phonebook


2000 entries, Photocall
Call records Yes
Internal 30 MB
Card slot microSD, up to 16GB (verified), 1GB included, buy memory
Data


GPRS


Class 32
EDGE Class 32
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0 microUSB
Camera



Primary



2 MP, 1600x1200 pixels
Video Yes, QCIF@15fps
Secondary No
Features



Messaging



SMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes + downloadable
Colors Red, Blue, White Aqua (T-Mobile exclusive)
GPS No
Java Yes, MIDP 2.1

- MP4/H.263/H.264 player
- MP3/WMA/eAAC+ player
- Organizer
- Flash Lite 3.0
- Voice memo
- T9
Battery




Standard battery, Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)
Stand-by


Up to 288 h
Talk time Up to 6 h
Music play Up to 21 h

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..