>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Thursday, December 30, 2010

WIFI PHONE YG MURAH



Salam Sejahtera...

Ramai rakan2 yang tanya dan berminat untuk mencari handPHONE yang ada WiFi tapi dengan harga yang murah.
Selepas kami survey market dan dapat dari pembekal2 handPHONE ..

Berikut lah senarainyer.. ( yg kami jumpa, mungkin adalagi yg murah2.. )

1. ETouch - Touchberry 707 Pro - RM300. ( ada promosi ni.. )
2. Nokia - C3 - RM380.
3. ETouch - Touchberry 757 Pro -RM400.
4. ETouch - i300 - RM400.
5. CSL - Blueberry 9500 - RM410
6. XMAN - XS117 - RM425
7. S.E - J10i ( ELM ) - RM490
8. EXMobile - EX-W7 - RM499

Apa yang menariknya kesemua handPHONE ni ada jaminan selama 1 TAHUN - tak yah risau2 tapi pastikan simpan waranty card dan kat kedai mana beli, mudah untuk rujuk kalau terjadi problem dimasa akan datang..

Kalau nak beli handPHONE yg ada WiFi ni, call jer 019 3883 320..

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..