>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Thursday, May 19, 2011

HandPHONE ada 3 SIM??

HandPHONE 3 SIM ?..

Yer sekarang ni terdapat pula handPHONE yang boleh standby untuk 3 SIM.. Hebat bukan..
1 PHONE 3 number sekarang ni .. dulu 1 Phone 2 number jer..

Boleh letak 3 sim sekali.. Celcom, Maxis, Digi - tiga number aktif standby lagi..

Lain lain kelebihan ada camera, radio, bluetooth, torch light, support slot micro sd dan sebagainya nak lebih info masuk web ni http://bm.com.my/products.php

Jangan lupa pulak nak beli call no nie- 019 3883 320..


BM Mobile - D5300
Harga - Pengenalan RM218





D5300 3 Sim Card Music Phone

Features
3 Sim 3 Standby
2.0" QVGA LCD
• Camera
• Bluetooth
• Video Player / Recorder
• Audio Player / Sound Recorder
• Torchlight
• FM Radio
• Bulit in FM Antenna
• Multi Languages ( English / Malay / Chinese )
• Micro SD Card Supported

---------------------------------------------------------------------------


BM Mobile - D5200

D5200 3 Sim Card Music Phone
Features
3 Sim 3 Standby
2.0" QVGA LCD
• Camera
• Bluetooth
• Video Player / Recorder
• Audio Player / Sound Recorder
• Torchlight
• FM Radio
• Multi Languages ( English / Malay / Chinese )
• Micro SD Card Supported

















More info masuk web nie..

http://bm.com.my/products.php

Senarai Harga Terbaru Untuk BM Mobile.

Berminat call lah yer 019 3883 320..



CALL @ 019 3883 320
BM Mobile Model RM
D3100 169
D3200 175
D5100 205
D5200 - 3 Sim 215
D5300 - 3 Sim 218
D5500 240
D8000 245
G3 TV 235
G1 245


CALL @ 019 3883 320

1 comment:

  1. hello, masih ade stock tak yg model bm D5300?
    brp ek kalo shipping ke jb?

    ReplyDelete

Jom Ber - Link Exchange..