>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Monday, May 9, 2011

WIFI Phone Murah - Pilihan al Man

Salam Sejahtera Buat rakan rakan semua..

Kerapkali juga rakan rakan bertanya lagi handphone WIFI mana yang murah?

Pilihan al Man, ada dua model yang berbaloi kalau dapatkannya - WIFI Phone yang Murah dan berjenama yang well known -
- Nokia C3
- Samsung S3353 Chat Wifi.


NOKIA C3
Price RM370 - Original
Package In Box
- Charger
- Earphone
- Manual
- Warranty Card

NOTE - without TF card.

Size - 115.5 x 58.1 x 13.6 mm
Display - 320 x 240 pixels, 2.4 inches
114 gram
Qwerty Keypad

Wi-Fi 802.11 b/g - WIFI




Ni beza diantara 2 phone WIFI yang Murah dan berbaloi kalau inginkannyer.
Harga di bawah RM400. Berjenama, Original , Warranty 1 tahun

Nak beli jangan lupa no ni 019 3883 320 - penghantaran ke pejabat anda (pusat bandar KL) lain lain tempat call jer bincang dulu.. kalau luar KL by courier services.


SAMSUNG S3353 CHAT WIFI
PRICE RM340 - ORIGINAL
Come with box
- Package in box
- Charger
- Earphone
- Manual
- Warranty Card
Without - TFlash ( kena beli asing2 - Add rm45 = 4GB)

Size - 111.2 x 61.2 x 12 mm
Display - 320 x 240 pixels, 2.4 inches
93 gram
Qwerty Keypad
Optical Trackpad
Wi-Fi 802.11 b/g - WIFI




Nak beli handphone WIFI yang murah secara online call 019 3883 320..

HandPHONE Murah, Nokia , Samsung , Blackberry, Sony Ericsson kat sini..
Senarai harga - Price list handphone terkini kat sisni gak..

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..