>

## UPDATED HARGA TERKINI - 03/03/2015 ## KLIK PAGE DIATAS ##

SALAM dan SELAMAT DATANG. Harga yang tertera adalah harga yang kami jual secara online. Harga adalah berbeza dengan ditempat lain. Buat perbandingan , Survey dahulu sebelum membeli. PILIH lah yang mana Murah, kami pun seperti Anda inginkan yang murah tapi berkualiti.. . Maaf di atas SALAH DAN SILAP sepanjang kami berurusan dengan ANDA SEMUA.. sekiranya terkasar bahasa, tidak dapat membalas CALL | SMS ataupun email. MAAF SEKALI LAGI..SOKONGAN ANDA SEMUA AMAT DIHARGAI... CALL/ SMS - 019 3883 320.. email : djr.xcel@gmail.com

handphone pilihan anda

Custom Search

Saturday, May 7, 2011

SAMSUNG S3353 - Chat - Wifi


Samsung
Samsung S3353 - RM340.00
( Original )
Call - 019 3883 320



Samsung S3353 - Chat..

Apa yang bestnyer handPHONE SAMSUNG nie..

Bentuk dia macam Blackberry Curve 8520, ada WIFI - phone pun tak mahal sangat, waranty pulak 1 tahun dari Samsung kalau ade probelm bole refer Samsung Service Centre.
Nak tahu harga handphone hanya klik jenama handphone diatas atau kat sebelah kanan ni.
Kami jual beli online dan penghantaran by courier atau COD di Ampang dan pusat bandar KL, nak lebih Info call 019 3883 320 , tempat bole adjust..

Nak lebih info masuk web Samsung.My ni.. KLIK

Serba sedikit Info- Handphone Samsung :

User Interface :-

  • User Interface QWERTY, Optical TrackPad
  • TFT Display(Internal)
  • 320 x 240 QVGA Display Resolution(Internal)
  • 2.4" Display Size

Platform :-

  • Mobile Phone PlatformBand GSM & EDGE Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz Band
  • Multi-Slot(Class 12)
  • Samsung OS
  • Internet Browser (Access NetFront v3.5)
  • JAVA™ MIDP 2.0/CLDC 1.1 Platform
  • 0.7W/Kg SAR Value

Connectivity :-

  • Bluetooth 2.1
  • USB (v2.0)
  • WAP v2.0
  • Internet Browser(Access NetFront v3.5)
  • WIFI 802.11 b/g
  • PC Sync(Kies)
  • USB Mass Storage available

Klik jer kat sini - banyak info yg berguna.

Info handphone kat tempat ni pun ada.

Atau masuk kat sini - ada gak - Klik Jer..

Harga handphone murah, beli online Samsung, Nokia, Sony Ericsson, Blackberry, CSL, Nokia Malaysia. Nokia price terbaru atau yang lain lain hand phone CALL / SMS jer... beli online mudah.

No comments:

Post a Comment

Jom Ber - Link Exchange..